Lipnoholiday.nl

Boek een gezellige vakantie aan het schitterende Lipnomeer!

Direct aan het prachtige Lipnomeer in de Zuid Bohemen ligt het geheel nieuw appartementencomplex Rivièra Lipno. Onze appartementen beschikken over een infrarood cabine, ook is er indoor en outdoorrecreatie met een schitterend uitzicht over Lipnomeer!

Het is voor het grootste gedeelte omringd door het Sumava natuurgebied, dat onderdeel uitmaakt van het Bohemer Woud. Het Lipnomeer ligt op 800 meter hoogte.

Er heerst een landklimaat waardoor het in de zomer aangenaam warm is waardoor het heerlijk zonnen is pal voor uw deur op mooi aangelegde strand/grasvelden. Het water is prima geschikt als zwemwater en in de winter koud genoeg om voor de deur op het meer te kunnen schaatsen en natuurlijk een afdaling van een van de skipistes te maken of andere wintersportactiviteiten.

Wij verhuren direct aan het Lipnomeer met schitterend uitzicht:

1. Een 6 pers. 2 kamer appartement aangepast voor minder validen.

2. Een 8-10 pers. 3 kamer appartement.
 
De appartementen zijn 870 km. vanaf Arnhem gelegen tussen Praag en de Oostenrijkse grens.

Er is zowel voor jong als oud van alles te beleven. Rust en ontspanning kunnen prima gecombineerd worden met een actieve vakantie.

En ook niet onbelangrijk het leven in Tsjechië is niet duur wat alle activiteiten/faciliteiten en restaurants zeer toegankelijk maakt.

Zowel in de zomer als winter een ideale betaalbare vakantiebestemming voor jong en oud.

Copyright ©2017  Lipnoholiday.nl Boek een gezellige vakantie aan het schitterende Lipnomeer.